Sağlık Bilimleri Fakültesi (Lisans)

Spor Bilimleri

Program Öğrenim Çıktısı

1: Spor Bilimleri alanındaki temel genel bilgilere sahiptir.

2: Spor bilimleri alanındaki bilgi ve beceri düzeyinin farkında olur.

3: Spor Bilimleri alanında işlevsel ve taktiksel düzeyde karar alma becerisine sahiptir.

4: Spor Bilimleri alanında uygulamaya yönelik temel bir problem çözümünde kullanılabilecek ilkeleri bilerek, çözüm önerileri geliştirir.

5: Spor Bilimleri alanındaki faaliyetlerin düzenlenmesi konusunda temel becerilere sahip olur, bu faaliyetleri uygular ve değerlendirmesini yapar.

6: Spor Bilimleri alanıyla ilgili farklı projelerde ekip üyesi olarak uyumlu bir şekilde çalışabilir.

7: Rekreasyon etkinliklerinin plan ve programlarını bilir ve uygular.

8: Egzersiz programı çıkartır, programı takip eder ve gerektiğinde programda düzenlemeler yapar.

9: Bireylerle iyi ve etkili iletişim kurar.

10: Alanındaki duygu, düşünce, görüş ve projelerini etkili bir şekilde aktarabilir.

11: Spor Bilimleri ile ilgili belirli bir alanda çalışır ve uzmanlaşır.