Sağlık Meslek Yüksekokulu (Ön Lisans)

Anestezi

Misyon

Evrensel değerler ışığında, ülkemizde ve bölgemizde, değişen koşullara uyum sağlayabilen, bilim ve teknolojiden yararlanan, çağdaş bilgi ve beceri ile donanmış, ekip çalışmasına uygun, sorun çözme kapasitesi olan, kültürel birikime ve iletişime sahip, insan sağlığına önem veren, toplumsal sorumluluklarını yerine getirebilen, üretken sağlık teknikerleri yetiştirmektir. Böylece sağlık sektörünün talep ettiği nitelikli eleman gereksinimi karşılanacaktır.

Vizyon

Bilim ve teknolojiye dayalı yaklaşım ve yöntemlerle, mesleki ilke ve standartlarıyla ulusal ve uluslar arası düzeyde tanınan ve tercih edilen bir eğitim vermeyi amaçlayan bu bölümden mezun olacak nitelikli insan gücü ülkemizde ve dünyada anestezi teknikeri ihtiyacına cevap verecektir.