Meslek Yüksekokulu (Ön Lisans)

Dış Ticaret Programı

Misyon

Dış Ticarete dair konuları irdeleyerek eğitim ve öğretime uygun yönetmelikler, zemin, materyaller, eğitmenler, programlar, planlar, ölçütler, takipler, staj olanakları, danışmanlıklar, mezuniyet sonrası iş olanakları hususlarında araştırma, tespit ve teminler yapmak ve oluşumlar gerçekleştirmektir.

Vizyon

Dış Ticaret Programı olarak vizyonumuz, içinde yaşadığımız yeni yüzyılda gerek dünyada gerek ülkemiz ekonomisinde, başta ekonomik ve teknolojik gelişmeler olmak üzere, kaydedilen gelişmeler çerçevesinde hem akademik açıdan hem de idari ve teknolojik açıdan kendisini sürekli yenileyen ve geliştiren bir yapı oluşturmaktır. Bu noktadan hareketle amacımız, dış ticaretin birbirinden ayrılmaz unsurlarını öğrencilerimize, bilgiyi akademik ve sektörel düzeyde birleştiren öğretim elemanları aracılığıyla vermek ve onları iş dünyasında üniversitemizi başarıyla temsil edecek, en az bir yabancı dile hâkim, çağdaş bilgilerle donatılmış şekilde yetiştirerek tercih edilir kılmaktır.