İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (Lisans)

Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik

Misyon

Uluslar arası Ticaret ve İşletmecilik alanında bilimsel gelişmeye katkıda bulunan kadrolarla, teorik altyapıya sahip, uygulamayı bilen ve teknolojik gelişmeleri yakından izleyebilen girişimci yönetici kadroları yetiştirerek ülke kalkınmasına hizmet etmek ve üniversitenin iş dünyasına açılan penceresi olmaktır.

Vizyon

Evrensel değerler çerçevesinde, yüksek düzeyde kaliteli eğitim verebilen, nitelikli bilimsel araştırma ve yayın yapabilen, öğrenciler tarafından öncelikli olarak tercih edilen, uluslararası düzeyde saygın bir kuruluş olarak kamuoyunda ülkemizin en iyi Uluslar arası Ticaret ve işletmecilik Bölümü olarak tanınmaktır.