İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (Lisans)

Maliye

Misyon

Avrasya Üniversitesi Maliye Bölümü’nün misyonu , ulusal ve uluslar arası düzeyde kendi alanında rekabet edebilecek nitelikli işgücü ve bilim insanı yetiştirmek, araştırmalar ve yayınlar yoluyla bilimsel bilgi üretmek ve maliye alanında sahip olduğu entelektüel birikim ile topluma katkıda bulunmaktır.

Vizyon

Avrasya Üniversitesi Maliye Bölümü’nün vizyonu evrensel üniversite kültürüne uygun olarak, akademik disiplin ve kalite anlayışı ile ulusal ve ulslararası düzeyde saygın bilim insanları yetiştiren ve bilimsel ürünler üreten, her konuda kendine güvenen,özgür yaratıcı alanında iyi yetişmiş mezunlar veren, öğrenci ve çalışanlarına güven telkin eden ve alanında öncü bir bölüm olmaktır.