Fen Edebiyat Fakültesi (Lisans)

Psikoloji

Misyon

Ürettiği bilimsel araştırma ve çalışmalar ile çağdaş psikoloji biliminin ilerlemesine katkıda bulunan, insanlığa hizmeti kendisine amaç edinen ve sağlıklı bir toplum için en kaliteli hizmet anlayışından hareket edecek mezunlar yetiştirecek kurumsal bir eğitim-öğretim organizasyon yapısını oluşturmak.

Vizyon

Evrensel insani değerler doğrultusunda psikoloji biliminin ilerlemesine katkı sağlayacak mezunların bilim dünyasına kazandırılması, günümüz toplumunun hızla gelişip değişen maddi ve manevi değerlerine ayak uydurmaya çalışan insanoğlunun yaşamında karşılaşabileceği zorlukların üstesinden gelmesinde destek olabilecek psikolojik danışman ihtiyacını karşılayabilecek donanımlı psikologlar yetiştirmek.